Skosnöret – ett tillbehör du kan fokusera på

Skosnöret – ett tillbehör du kan fokusera på

Runda, platta, ovala, knutfria, spiral, klassiska, svarta, vita, färgglada – ja skosnören kan se ut på olika sätt. Det finns SKOSNÖREN FÖR ALLA TYPER AV SKOR och sådana som endast passar till exempelvis finskor eller stora hiphop dojor. Färgglada och skrikiga skosnören kan man inte ha till svarta finskor av skinn. Samma gäller svarta, ovala

Runda, platta, ovala, knutfria, spiral, klassiska, svarta, vita, färgglada – ja skosnören kan se ut på olika sätt. Det finns SKOSNÖREN FÖR ALLA TYPER AV SKOR och sådana som endast passar till exempelvis finskor eller stora hiphop dojor. Färgglada och skrikiga skosnören kan man inte ha till svarta finskor av skinn. Samma gäller svarta, ovala som helst passar eleganta skor. Vilka skosnören passar de flesta skotyper? Möjligtvis skulle de svarta breda skosnörena karakteriseras som en allmän bra lösning för alla stilar och skor.

Skosnöret är utan tvekan ett tillbehör som lätt kan visa ens attityd och piffa upp vår outfit. Tänk att ha helt svarta kläder som blommar upp med rosa skosnören. De märks, de visar en tendens och att man faktiskt vågar vara lite annorlunda, något som är väldigt viktigt när det kommer till mode.

Tidlösa accessoarer

Vilka andra accessoarer förutom skosnöret förblir tidlösa klassiker vars inverkan märks oavsett vad man har på sig? Här kommer en lista på några fina exempel:

  • Väskan

  • Smycken såsom örhängen, halsband mfl.

  • Skärpet

  • Solglasögon

  • Scarf

  • Hatt

Det går att skriva mycket och detaljerat om alla ovanstående tillbehör. De ändras kontinuerligt. Från stora och färgglada skärp som var populära på 80-talet övergicks det till smalare och mer diskreta på 90-talet.

Solglasögonen följer likadana trender. Bågar inspirerade från filmstjärnorna från 50-talet kombineras idag med mer diskreta och klassiska varianter. Skärpet har sin stadiga plats i garderoben. Scarfen är den obligatoriska accessoaren som alltid tillför det där lilla extra till vårt utseende.

Modetrendernas spännande svängningar

Ingenting svänger som modetrenderna. Det är alltid lika kul att notera vad som är inne för tillfället. Vågad, cool och uppfinningsrik – så kan man beskriva modevärlden. Trenderna är många och varierande vilket gör dem svåra att beskriva i detalj. Både dam-, och herrmodet utvecklas för varje år där spännande och intressanta tendensen visar oss vägen till att se riktigt vackra ut.

Mönster i surrealistisk design eller blommiga klänningar som visar vår romantiska sida? Ja, både två kan fungera precis lika bra så länge mönstret är säsongens rätta.

Idag märks dock en trend som är här för att stanna. Det blir allt vanligare att tillverka kläder i miljömärkt material såsom bomull, linne, mocka och silke. Miljön ligger i fokus för de flesta industrier, inte bara klädesbranschen och därför kommer den tendensen att hålla sig en längre tid. Material som andas och stöter bort fukt är också moderna.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel