Vart ska vi resa?

Vart ska vi resa?

Det finns många olika resmål att besöka, minnesvärda och otroliga platser. Vad gillar ni? Äventyr, strand häng, storstad? Vilket ni än önskar så är utbudet stort. Stor stad Det är fullt med stora städer i världen. Några som många drömmer om att besöka är New York, Paris, London och Las Vegas. Varför inte passa på att gifta er

Det finns många olika resmål att besöka, minnesvärda och otroliga platser.

Vad gillar ni? Äventyr, strand häng, storstad? Vilket ni än önskar så är utbudet stort.

Stor stad

Det är fullt med stora städer i världen. Några som många drömmer om att besöka är New York, Paris, London och Las Vegas.

Varför inte passa på att gifta er hos Elvis Presley i Las Vegas? Vilket minne. Skicka ett foto till vänner och bekanta och visa upp den roliga nyheten.

Eller fria högst upp i Eiffeltornet? Hur romantiskt är inte det? Tänk sen när ni ska berätta för alla ni känner om hur ni förlovade er och ni kan berätta om ett frieri högst upp i Eiffeltornet. 

London kan ni åka till för både shopping och för sightseeing. Det finns många sevärdheter där. Ni kan även besöka charmiga engelska pubar.

Strand häng

Vill du se kritvita paradis stränder? Då finns det många öar i Karibien att besöka och länder i Asien.

Att åka till Karibien är dyrt, men är nog ett minne för livet. Kan vara värt att spara några månader extra för att ta er dit.

Barbados, Fiji, Hawaii, Thailand är bara några av många länder där du kan få kritvita lena paradis stränder. 
Man kan även åka på en kryssning som tar dig runt i övärlden. Du får stanna cirka en dag per plats.

Äventyrs resa

Åka till Amazonas och vandra i regnskogen? Eller paddla kajak och se allt på nära håll? Träffa på indianer som bor i djungeln och se en Anaconda slingra sig.

Eller varför inte vandra upp till Muchu Picchu i Peru? En otrolig gammal stenstad, eller resterna av den, högt upp i bergen. Vilken otrolig historia och fantastisk plats att få besöka. Härifrån har du en fantastisk utsikt och du kan njuta av både soluppgång och solnedgång. Tänk på att det ligger väldigt högt och att det därför är lite jobbigare att andas och du blir mer trött.

Du kan även åka och surfa i Australien eller på nya Zeeland. Där kan du även åka på Haj safari och titta på kängurus.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel